Vloer laten schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN DEN HAAG ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Vloer laten schuren

Is uw houten vloer in Aalsmeer toe aan een opfrisbeurt? Laat hem dan door een erkend parketteur schuren en onderhouden, zodat u er weer heel lang plezier van hebt. Parket schuren Aalsmeer heeft ruim 25 jaar ervaring en meerdere gecertificeerde parketteurs in dienst. Wij helpen u graag verder om uw vloer weer in optimale staat terug te brengen. Vraag nu snel een vrijblijvende vloerinspectie aan.

Onderhouden van de vloer

Het kan om verschillende redenen nodig zijn om uw houten vloer te laten schuren en onderhouden. Denk aan watervlekken, deukjes, krassen, kleurverschil of verandering van uw inrichting. Ook na een verbouwing of uitbreiding van uw kamer kan uw vloer schade oplopen. Parket schuren Aalsmeer staat voor u klaar om deze problemen te verhelpen en uw vloer weer als nieuw te maken.

Natuurlijke producten, zoals hout, kunnen gevoelig zijn voor verkleuring door de invloed van licht. Zonlicht kan bijvoorbeeld de kleur van uw parket veranderen. Bij waterschade kunnen watervlekken en verhogingen op uw vloer ontstaan. Onze ervaren parketteurs weten precies hoe ze deze problemen moeten aanpakken en uw vloer weer laten stralen. Kies daarom voor het laten schuren en onderhouden van uw vloer door Parket schuren Aalsmeer.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Een houten vloer laten schuren: waar moet u op letten?

Het laten schuren van een houten vloer is een klus die nauwkeurigheid en expertise vereist. Voordat het schuren kan beginnen, moet een vakman eerst de vloer inspecteren en eventuele problemen oplossen, zoals omhoog gekomen spijkers of een lichte verhoging. Vervolgens kan het schuurwerk beginnen om een perfect gladde en egale vloer te creëren.

Waxen, oliën of lakken: wat is de beste keuze?

Tijdens het voorgesprek met de vakman wordt ook besproken welke behandeling u wilt voor uw geschuurde vloer. Wordt het parket geschuurd en gelakt, gewaxt of geolied? Het is belangrijk om te weten dat elke behandeling een ander resultaat oplevert en goed advies kan helpen bij het maken van een beslissing. Bijvoorbeeld, het parket schuren en waxen maakt het makkelijker om krassen en deukjes te herstellen, wat een goede keuze kan zijn wanneer u kleine kinderen heeft.

Parket renovatie: wat te doen bij waterschade?

In sommige gevallen is het nodig om het parket te renoveren, zoals bij waterschade waarbij het parket omhoog is gaan staan. De parketteur zal eerst alles moeten onderzoeken, herstellen en passend hout gebruiken voordat de vloer geschuurd kan worden. Zo kan een eindproduct worden gerealiseerd dat er net zo mooi uitziet als het oorspronkelijke parket.

Stofvrij schuren en schoonmaken

Een houten vloer laten schuren vereist precisie en vakmanschap om een gladde, mooie en egale vloer te creëren. Het is belangrijk dat het hout overal op dezelfde wijze geschuurd wordt en stofvrij gewerkt wordt om te voldoen aan de wettelijke vereisten in verband met fijnstof. Na het schuren moet de vloer grondig worden schoongemaakt.

Kleur bepalen bij parket schuren en oliën

Bij het parket schuren en oliën wordt het hout voorzien van twee lagen olie, zodat deze goed kan intrekken. Dit heeft als groot voordeel dat u de kleur van de vloer kunt bepalen, wat handig kan zijn bij een nieuwe inrichting waarbij de houten vloer lichter of donkerder moet worden.

Lakken of waxen?

Bij het parket schuren en lakken wordt het hout voorzien van een slijtvaste laklaag die makkelijk te onderhouden is. Dit is een goede keuze bij huisdieren en spelende kinderen. Een nadeel is dat lakken niet mogelijk is in combinatie met vloerverwarming, omdat de lak dan zal gaan barsten. Hetzelfde geldt voor parket schuren en waxen, waarbij de warmte ervoor zorgt dat de wax uitloopt.

Kortom, bij het laten schuren van een houten vloer zijn er verschillende opties om uit te kiezen. Het is belangrijk om te overleggen met een vakman en goed advies

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Vrijblijvende Offerte

Even de vloer laten schuren, is er dus gewoon niet bij. Het zou ook zonde zijn van een prachtig natuurlijk product dat een goede behandeling verdient. Uiteindelijk wilt u na het schuren of na een parket renovatie weer volop kunnen genieten van een prachtige vloer waarop u, zonder problemen of angst, gewoon kunt lopen, zitten en kinderen kunnen spelen. Het besluit om de vloer te laten schuren, begint met overleg. Vraag een offerte en een gesprek aan met een expert. Zo bestaat parket schuren Aalsmeer al ruim 25 jaar en haar 5 erkende parketteurs zorgen er voor dat u een vloer krijgt waar u van kunt genieten. Stel uw vragen, laat een offerte maken en geef het werk met een gerust hart uit de hand. Iets waar u beslist geen spijt van zult hebben. Ook schuren wij vloeren in Amstelveen, Amsterdam en andere naastliggende plaatsen in Noord Holland

Kleurwaaier parket olie