Parket schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Parket schuren en behandelen door dé specialist uit Aalsmeer

Bij Parket Schuren Aalsmeer hebben wij bijna 30 jaar ervaring in het schuren en behandelen van alle soorten parketvloeren. Een parketvloer is een duurzame en veelzijdige aankoop die de uitstraling van uw woning naar een hoger niveau kan tillen. Het is echter ook belangrijk om uw parketvloer regelmatig te onderhouden om de levensduur en uitstraling te behouden. Het schuren van de parketvloer is een van de taken die u beter aan een specialist kunt overlaten.

Voordelen van het schuren van parket

Parketvloer schuren biedt veel voordelen. Door het schuren van uw parketvloer wordt alle oude lak of olie verwijderd, worden eventuele beschadigingen hersteld en wordt de vloer opnieuw behandeld met olie of lak. Hierdoor krijgt de vloer een nieuwe uitstraling en gaat hij langer mee. Bovendien zorgt het schuren voor een betere bescherming van de vloer tegen vuil en vocht.

Hoe de parketvloer schuren?

Hoewel het schuren van parket eenvoudig klinkt, komt er heel wat bij kijken. Het is daarom belangrijk om een professional in te schakelen die beschikt over alle nodige kennis en ervaring en gebruik maakt van hoogwaardig materiaal. Bij Parket Schuren Aalsmeer stemmen we onze aanpak af op het materiaal waaruit uw vloer is gemaakt, het type beschadiging of slijtage en zelfs de ouderdom van de vloer.

Het resultaat

Het resultaat van parket schuren is een vloer die er weer als nieuw uitziet en veel aangenamer is om te gebruiken. Bij Parket Schuren Aalsmeer bieden wij service op maat en stellen wij na een gratis inspectie en offerte een offerte op die precies is afgestemd op uw vloer en uw wensen. Neem online of telefonisch contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Parket schuren
Parket schuren Almere
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Parket Schuren Aalsmeer: Stofvrij en efficiënt schuren voor een prachtige parketvloer

Een parketvloer is een waardevolle toevoeging aan elke woning, maar vereist wel onderhoud om zijn uitstraling en comfort te behouden. Het laten schuren van uw parketvloer kan daarbij helpen om oneffenheden weg te nemen en de vloer weer als nieuw te laten ogen. Bij Parket Schuren Aalsmeer kunt u terecht voor stofvrij en efficiënt schuren, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook een betere basis biedt voor het lakken van de vloer.

Voordelen van parket schuren

Parket Schuren Aalsmeer zet graag de voordelen van parketvloeren schuren op een rijtje:

  • Oneffenheden worden weggenomen Door het schuren van het parket worden oneffenheden verwijderd, waardoor het oppervlak weer egaal is en de vloer er weer als nieuw uitziet.
  • Deskundige aanpak Een specialist weet precies welke delen van de vloer het meest kwetsbaar zijn en hoe de machine gehanteerd moet worden om tot het beste resultaat te komen.
  • Verlengt de levensduur van uw vloer Een geëgaliseerd oppervlak zorgt ervoor dat de vloer minder snel beschadigt, waardoor de levensduur verlengd wordt. Dit levert u financiële voordelen op.

Waarom kiezen voor Parket Schuren Aalsmeer©

Parket Schuren Aalsmeer is al jarenlang gespecialiseerd in het schuren en onderhouden van parket- en houten vloeren en is een bekende naam in de regio. Met 30 jaar ervaring bent u verzekerd van gedegen advies en kwaliteit. Maak snel een afspraak voor een beoordelingsbezoek en laat uw houten vloer weer stralen.

Professionele aanpak

Hoewel u als doe-het-zelver een groot deel van het schuren op zich kunt nemen, is het aan te raden om voor een professionele aanpak te kiezen. Bij parketschurenaalsmeer.nl bent u verzekerd van een efficiënte, stofvrije en deskundige aanpak, wat resulteert in een prachtige parketvloer die weer jarenlang mee kan gaan.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren