Parket Reinigen

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN ALMERE ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Bent u op zoek naar professionele parketteurs in Aalsmeer en omgeving? Zoek niet langer en neem contact op met ons. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het onderhoud van parketvloeren en zijn gespecialiseerd in parket reinigen en schuren. Onze vakkundige aanpak zorgt ervoor dat uw parket er na een onderhoudsbeurt weer als nieuw uitziet en dat u er nog jarenlang van kunt genieten.

Investeer in uw vloer

Een parketvloer schuren en waxen is een investering in uw vloer. Het is belangrijk om uw parketvloer regelmatig te onderhouden om de levensduur te verlengen. Bij ons kunt u terecht voor professioneel parket schuren in Aalsmeer en omgeving. Wij gaan vakkundig te werk en gebruiken enkel de beste materialen voor het beste resultaat.

Specialistische aanpak

Ons bedrijf is al sinds 1978 actief in parket schuren Aalsmeer en omgeving en heeft daardoor een ruime ervaring in het onderhoud van parketvloeren. Onze parketteurs zijn experts op het gebied van parket en weten precies hoe ze iedere vloer moeten reinigen en schuren. Laat uw parketvloer schoonmaken en schuren door professionals voor het beste resultaat.

kleurwaaier
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Zelf doen of laten doen

Het onderhouden van uw parket is essentieel om de beste staat van uw vloer te behouden. Een goede schoonmaak- en reinigingsbeurt is om de paar jaar nodig om uw parket langer mooi te houden en de uitstraling van uw huis te verbeteren. Een oude parketvloer wordt sneller vies en is lastiger schoon te houden. Als u te lang wacht met onderhoud, wordt het probleem alleen maar groter. Kies voor een goede reinigingsbeurt of laat uw parket schuren en in de wax zetten door professionals. Onze parketteurs werken snel en vakkundig en zorgen voor een prachtig resultaat.

Alle soorten vloeren

Bij Parket Schuren Aalsmeer kunt u terecht voor alle soorten parket en houten vloeren. Elke vloer is anders en vereist een unieke aanpak. Wij weten dat er veel verschil is tussen parket en daarom is het belangrijk om de beste aanpak te kiezen. Van simpele parketvloeren van kunststof tot houten vloeren en vloeren met een visgraatmotief, wij zorgen ervoor dat uw vloer in goede staat blijft en het beste resultaat behaald wordt. Ga nooit zelf enthousiast aan de slag met het parket schuren en oliën van een visgraatvloer, omdat u het motief kunt verpesten door een te snelle schuurbeurt. Kies voor een goede aanpak bij elke vloer en laat onze professionals uw vloer aanpakken. We kunnen zien of uw vloer poreus is of extra voorzichtigheid vereist is. Bezoek onze website om te zien welke vloeren wij allemaal aanpakken.

Wanneer parket behandelen met waxen?

Er zijn verschillende redenen om uw parket te behandelen met waxen, zoals wanneer uw vloer ernstig vervuild of verontreinigd is, u kleurverschillen wilt wegwerken, u een beschermlaag wilt laten aanbrengen, u minder stof wilt verzamelen op uw vloer of als uw vloer opgeknapt dient te worden.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren

Parket Schuren Aalsmeer – Service op Maat voor Uw Vloer

Elke vloer is anders en verdient een persoonlijke aanpak. Daarom bieden wij een gratis inspectie en offerte aan voor uw parketvloer. Neem contact met ons op voor meer informatie en het maken van een afspraak. Tijdens de inspectie bekijken we de staat van uw vloer en bieden we service op maat aan. U ontvangt een vrijblijvende offerte, zodat u zelf kunt beslissen of u gebruik wilt maken van onze expertise.

Parket Schuren en Lakken – De Voordelen en Nadelen

Een geschuurd en gelakt parket zorgt voor een prachtig resultaat. Gelakte vloeren gaan tot wel 14 jaar mee en zijn bestand tegen vocht. Bij Parket Schuren Aalsmeer bieden we verschillende soorten lakken aan, zoals mat, zijde-mat, mat en extreem matte laksoorten. Het nadeel is dat kleuren niet mogelijk zijn. Wilt u meer informatie over onze schuur- en lakservices? Neem dan contact met ons op.

Laat uw Parketvloer Schuren door een Professional

Een parketvloer schuren is een expert-klus die u het beste door een professional kunt laten uitvoeren. Bij Parket Schuren Aalsmeer maken we gebruik van de beste methoden en machines om uw vloer weer als nieuw te maken. Neem nu contact met ons op voor vrijblijvende informatie of een afspraak en laat ons u helpen uw vloer te laten stralen.

Kleurwaaier parket olie