Plinten Monteren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN ALMERE ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Plinten monteren door een professional

Wilt u plinten op een super strakke manier laten monteren? Schakel dan een parketspecialist in, zoals Parket schuren Almere. Wij kunnen voor u de plinten op een nette manier monteren en zorgen voor een strakke afwerking. U krijgt de garantie op een geweldig eindresultaat.

Parket renovatie

Na verloop van tijd gaat een houten vloer er minder mooi uitzien, maar geen nood. Door goed onderhoud kunt u slijtage voorkomen, toch gaat deze op een gegeven moment achteruitgaan. Het is dan de hoogste tijd voor een uitgebreide parket renovatie door een parketschuurspecialist zoals Schuur Expert.

Ons team zal de vloer eerst helemaal netjes opschuren, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Wat daarna niet mag ontbreken zijn mooie plinten die het plaatje helemaal afmaken. De plinten zijn als het ware de kerst op de taart en deze moeten er uiteraard net zo mooi, verzorgd en stijlvol uitzien.

Verschillende soorten plinten

Er zijn verschillende soorten plinten waaruit u kunt kiezen wanneer u deze laat monteren. Wij raden aan om te kiezen voor MDF plinten. Deze zijn sterk en duurzaam en zien er bovendien mooi uit. Deze plinten worden altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in uw woning.

Ons aanbod MDF plinten is enorm. Zo kunt u kiezen voor plinten met een klassieke uitstraling, maar er zijn ook veel moderne of zelfs retro varianten. Naast stijl is er ook een enorme keuze wat betreft kleuren. Zo vindt u altijd een kleur plint die perfect aansluit bij uw vloer en overige interieur.

Advies bij het kiezen van plinten

Twijfelt u nog welke MDF plinten u het best kunt kiezen? Parketschuurspecialist Parket schuren Amsterdam kan u adviseren en helpen de juiste plinten te kiezen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en helpen u graag bij het kiezen en monteren van de juiste plinten. Dat combineren we graag met het renoveren van uw huidige vloer of het leggen van een nieuwe vloer.

Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Hoe gaat plinten monteren in zijn werk?

Het monteren van plinten is een belangrijk onderdeel van de afwerking van uw vloer. Bij Parket schuren Aalsmeer werken we volgens een vaste werkwijze waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Voordat we de plinten gaan monteren, zorgen we er eerst voor dat de vloeren en muren helemaal in orde zijn. Op deze manier kunnen kabels en naden netjes worden weggewerkt en krijgt u een strak eindresultaat.

Kies voor de juiste plinten

Het is belangrijk dat u voldoende materiaal heeft om de plinten te kunnen monteren. Onze parketteurs gaan ervanuit dat u ten minste 10% extra materiaal kunt bestellen, omdat bij het verzagen altijd wel wat materiaal verloren gaat. Bij Parket schuren Aalsmeer werken we met plint latten of MDF wandplinten. Deze plinten zijn er in verschillende hoogtes en materialen, zoals MDF of hout. Ook is er een enorme keuze wat betreft kleuren, zodat u altijd een kleur plint kunt kiezen die perfect aansluit bij uw vloer en overige interieur.

Verstekzagen voor de perfecte afwerking

Bij het monteren van plinten is het belangrijk om deze in verstek te zagen. Op deze manier zorgen we voor de perfecte afwerking tussen wand en vloer. De meest voorkomende verstekken worden onder een hoek van 45 graden gezaagd. We plaatsen de plinten die op elkaar aansluiten altijd in verstek tegen elkaar. Zo krijgt u een naadloze afwerking en een strak eindresultaat.

Afwerking met olie of lak

Bij Parket schuren Almere vinden we het belangrijk dat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe vloer met plinten. Daarom werken we de vloer en plinten af met een olie of lak. Op deze manier vormt het geheel een mooi geheel en krijgt u een duurzaam eindresultaat.

Kies voor professioneel gelegde plinten door onder andere Parket schuren Almere dat een gerenommeerde partner van ons is en geniet van een strak eindresultaat!

Plint latten Afwerken?

De meeste plinten zijn op kleur verkrijgbaar toch komt het vaak voor dat we vloeren afwerken met houten plint latten en deze tijdens het afwerken mee pakken zodat alles een geheel word. Voor het aflakken of olien is het belangrijk dat de plinten nog licht op geschuurd worden. Vervolgens worden plinten vetvrij gemaakt en voorgelakt. Pas dan zijn ze klaar voor het aflakken of olien van de plinten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

Het monteren van plinten kan een lastige klus zijn als u geen ervaring heeft. Daarom is het aan te raden om deze klus uit te besteden aan een professional, zoals Parket Schuren Aalsmeer. Wij zorgen voor een vakkundige en professionele montage van de plinten, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat en de hoogste kwaliteit.

Toch zelf plinten monteren?

Mocht u er toch voor kiezen om de plinten zelf te monteren, dan hebben wij een aantal tips voor u. Allereerst is het belangrijk om de plinten van tevoren te behandelen indien dat nodig is. Denk aan het oliën of lakken van de plint latten. MDF plinten hebben dit niet nodig. Zorg daarnaast voor de juiste materialen, zoals schilderskit en de juiste lijm. Kit na het plaatsen van de MDF wandplint netjes rond om af.

Advies van een professional

Mocht u toch twijfelen over het monteren van plinten, dan helpen wij u graag. Ons team van professionals adviseert u graag over de juiste manier van montage en welke plint het beste past bij uw vloer. Wij zorgen voor een perfecte montage van de plinten en werken deze netjes voor u af, zodat de plinten een prachtige omlijsting vormen voor uw vloeren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en staan klaar om u te helpen bij het monteren van uw plinten.