Houten vloer laten schuren

DÉ SPECIALIST IN HET SCHUREN EN BEHANDELEN VAN PARKETVLOEREN IN FLEVOLAND ÉN OMSTREKEN

Jaar Ervaring

Vloeren per Jaar

Vloeren behandeld

Houten vloer schuren

Een houten vloer is een waardevolle toevoeging aan uw interieur. Het is niet alleen duurzaam en stijlvol, maar het kan ook de waarde van uw huis verhogen. Maar na verloop van tijd kan uw houten vloer er dof en versleten uitzien. Gelukkig is er een oplossing: het laten schuren van uw houten vloer. Bij Parketschuren Aalsmeer hebben we jarenlange ervaring in het schuren van houten vloeren en we weten precies hoe we uw vloer weer kunnen laten stralen.

Waarom uw houten vloer schuren?

Wanneer uw houten vloer er dof uitziet, kan dat verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld komen door slijtage door veelvuldig gebruik of door beschadigingen door vocht of krassen. Door uw vloer te laten schuren, wordt de bovenste laag van de vloer verwijderd en worden eventuele beschadigingen en krassen weggeschuurd. Hierdoor ziet uw vloer er weer als nieuw uit en kan het weer jaren mee.

Houten vloer schuren: zelf doen of iemand inhuren?

Bij Parketschuren Aalsmeer werken we met de nieuwste technieken en materialen om uw houten vloer weer als nieuw te laten uitzien. We beginnen met een grondige inspectie van uw vloer om te bepalen welke behandeling het beste past bij uw vloer. Vervolgens gaan we aan de slag met het schuren van uw vloer. We gebruiken hiervoor professionele schuurmachines en stofafzuiging om een glad en stofvrij resultaat te garanderen.

Na het schuren van uw vloer brengen we een nieuwe afwerklaag aan. Dit kan bijvoorbeeld een laklaag of een olielaag zijn, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de specifieke eigenschappen van uw vloer. We werken alleen met hoogwaardige materialen en afwerkproducten om ervoor te zorgen dat uw vloer er weer jarenlang als nieuw uitziet.

Parket schuren
Parket schuren Almere
Z

GECERTIFICEERD PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben 20 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn Gecertificeerd.

Z

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel erkend specialist en zijn onderscheiden op de 5 punten, Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.
Z

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Z

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt ontvangt u deze met daarin meegenomen een scherpe prijs en binnen 1 dag per mail.

Voordelen van Parketschuren Aalsmeer

Door te kiezen voor Parket schuren Aalsmeer bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en uitstekende service. We hebben jarenlange ervaring in het schuren van houten vloeren en werken alleen met hoogwaardige materialen en afwerkproducten. Daarnaast zijn we flexibel in onze planning en kunnen we onze werkzaamheden afstemmen op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Wanneer kiezen voor houten vloer schuren en oliën

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het schuren en oliën van uw houten vloer. Hieronder staan enkele situaties waarin het schuren en oliën van uw houten vloer een goede keuze kan zijn:

  • Uw houten vloer heeft slijtageplekken of krassen. Het schuren van uw vloer kan helpen om deze beschadigingen weg te werken en uw vloer weer een glad oppervlak te geven.
  • U wilt de kleur van uw houten vloer veranderen. Door het schuren van uw vloer wordt de bovenste laag verwijderd en kunt u daarna een andere kleur aanbrengen door uw vloer te oliën.
  • U wilt uw vloer beschermen tegen vocht en vuil. Het aanbrengen van een olielaag na het schuren van uw vloer kan helpen om uw vloer te beschermen tegen vocht en vuil en zorgt voor een mooie glans.
  • U wilt de levensduur van uw vloer verlengen. Door uw houten vloer regelmatig te laten schuren en oliën, kunt u de levensduur van uw vloer verlengen en blijft uw vloer er als nieuw uitzien.

Als u twijfelt of het schuren en oliën van uw houten vloer de beste optie is voor uw specifieke situatie, kunt u het beste contact opnemen met een professional op het gebied van vloeronderhoud. Zij kunnen u adviseren over de beste behandeling voor uw vloer en u helpen om uw vloer weer als nieuw te laten uitzien.

Wanneer kiezen voor houten vloer schuren en lakken

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het schuren en lakken van uw houten vloer. Hieronder staan enkele situaties waarin het schuren en lakken van uw houten vloer een goede keuze kan zijn:

  • Uw houten vloer vertoont tekenen van slijtage, zoals krassen en deuken. Het schuren van uw vloer kan deze beschadigingen gladstrijken en zorgen voor een strakke en egale uitstraling. Het lakken van uw vloer beschermt vervolgens tegen verdere slijtage.
  • U wilt uw vloer een nieuwe uitstraling geven. Door uw houten vloer te schuren en lakken, kunt u uw vloer van een nieuwe kleur en glans voorzien. Er zijn verschillende kleuren en glansgraden beschikbaar, waardoor u uw vloer volledig kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak en interieur.
  • U wilt uw vloer beschermen tegen vocht en vuil. Het lakken van uw vloer na het schuren zorgt voor een waterdichte laag die uw vloer beschermt tegen vocht en vuil. Hierdoor blijft uw vloer langer mooi en gaat deze langer mee.
  • U wilt uw vloer gemakkelijk kunnen onderhouden. Een gelakte vloer is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Hierdoor blijft uw vloer er jarenlang als nieuw uitzien.

Als u twijfelt of het schuren en lakken van uw houten vloer de beste optie is voor uw specifieke situatie, kunt u het beste contact opnemen met een professional op het gebied van vloeronderhoud. Zij kunnen u adviseren over de beste behandeling voor uw vloer en u helpen om uw vloer weer als nieuw te laten uitzien.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u ongeveer moet betalen om onze vloerexperts in te huren? Vraag dan geheel vrijblijvend en uiteraard helemaal gratis een offerte aan. Geef aan wat er precies aan de vloer moet gebeuren en wij vertellen u direct welke kosten bij deze werkzaamheden komen kijken. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u gebruik maakt van onze expertise.

Parket schuren

Vrijblijvende Offerte Aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Behandeling met Olie

Behandeling met Lak

Behandeling met Wax

MDF Plinten monteren